Tervetuloa Domingon sivuille!

Tule viihtymään tyylikkääseen neuvottelu-, sauna- ja allastilaan Mäntsälän keskustaan. Tiloistamme löytyy viehättävä 12 hengen neuvottelupöytä, rauhoittava takkahuone ja tilavan saunan ja pukuhuoneen lisäksi virkistävä uima-allas. Domingon tiloissa voit järjestää niin pieniä kuin suuriakin juhlia.

 

Mäntsälän Uutiset 24.11. 2004 Päätoimittaja Sisko Kangas:

"Keidas Keskustien kupeessa"

"Mäntsälä sai upean edustustilan, jossa voi hetkisen huokaista ja nauttia ylellisyydestä

Marraskuun ankeus pahimmillaan, pimeys iskee ovista ja ikkunoista. Muutama askel Keskuskadun katutasosta alaspäin, niin pääset paratiisiin. Kynttilät palavat ja lämmin kodikkuus kietoo sinut lempeään syleilyyn. Poissa ovat kiire ja melu. Olet saapunut neuvottelusauna-allas Domingoon. Domingo on espanjaa ja tarkoittaa sunnuntaita. Hyvin valittu nimi. Domingon isäntäparina häärivät Tuula ja Pentti Kuusiluoma .

Kuusiluomien Domingo sopii niin perhejuhlien kuin yritystenkin käyttöön. ”Varauksia on jo tehty syntymäpäivistä valmistujaisiin. Yrityksille tämä on mainio paikka neuvotteluihin, illanviettoihin ja edustustilaisuuksiin. Hyvä varaustilanne osoittaa, että tilausta keskustassa sijaitseville edustustiloille Mäntsälässä on”, kertoo Tuula Kuusiluoma. Hänen mukaansa tiloihin mahtuu käyttötarkoituksesta riippuen 20:stä 100:aan henkilöön. Istuimia löytyy helposti 40:lle henkilölle.

Domingoon kuuluu monta erilaista tilaa, jotka voi helposti yhdistää kokonaisuudeksi. Tylsän kerrostalosisäänkäynnin ovat suunnitelleet ja sisustaneet Saaren Ammattiopiston opiskelijat uudelleen. Luovuutta ja kekseliäisyyttä parhaimmillaan. Varsinaisessa kokoustilassa on 12-hengen neuvottelupöytä. Takkahuoneeseen sopii helposti parisenkymmentä henkilöä kerralla. Saunatilat ovat isot ja viihtyisät. Uima-allas kruunaa kaiken. Se on kahdeksan metriä pitkä ja kolme metriä leveä. Syvin kohta on 1,8 metriä. Altaaseen pulahtaminen löylyjen jälkeen on puhdasta ylellisyyttä.

Sisustus on ilo silmälle

Domingo sijaitsee Nordean talossa, joka on rakennettu vuonna 1986. Vuodesta 1995 saunatilat ovat olleet suljettuina. ”Siksi suureen remonttiin ei ollut tarvetta. Eniten kustannuksia nieli uima-allaskoneistuksen uusiminen. Muutoin selvittiin pelkällä pesulla, maalauksella ja sisustamisella”, kertovat Tuula ja Pentti Kuusiluoma.

Sisustuksessa on onnistuttu erinomaisesti. Suunnittelusta on vastannut viiden hengen naisryhmä Tuulan johdolla. ”Olemme pyrkineet kodinomaisuuteen, laadukkuuteen ja tyylikkyyteen”, kertoo Tuula Kuusiluoma. Toteutus on napakymppi. Kokonaisuus on hillitty, sillä puu ja puhdas valkoinen ovat pääelementit. Sisustuksessa on valkoisen lisäksi värikkäitä, tarkoin harkittuja yksityiskohtia, jotka toistuvat pieninä piristeinä tauluissa sekä sisustus- ja lattiatyynyissä. Luonnonkiviä on käytetty runsaasti ja ne kokoavat tilan tuloaulasta allashuoneeseen yhdeksi kokonaisuudeksi. Valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja siksi Domingo on rauhallinen ja tunnelmallinen tila.

Kuusiluomat vuokraavat tilaa yksityiskäyttöön. Vuokran hintaan kuuluu tilan lisäksi pyyhkeet, astiat ja siivous. ”Tarjoamiset jokainen tuo itse. Tai sitten ne voi tilata Kahvila-Ravintola Ellestä. Siellä on jo suunniteltu valmiiksi vaihtoehtoisia ruokalistoja tilaisuuden luonteen mukaan”, kertovat Kuusiluomat. Pienessä keittiössä on mahdollisuus lämmittää ruoat ja kylmentää juomat.

Domingo sijaitsee keskellä Mäntsälää. Sinne on helppo tulla ja sieltä on helppo lähteä. Vaikka tilat sijaitsevat kerrostalossa, äänieristyksestä on huolehdittu ja kosteuskin pysyy tasapainossa ilmastoinnin avulla. Mäntsäläläiset ovat saaneet edustustilat, joihin sopii kutsua vaativatkin vieraat. "

 

 

 

Uutisia

13.11.2007

Domingo 3 vuotta.

25.5.2005

Varaa kesän ja syksyn juhlat ajoissa.

13.11.2004

Domingo avattiin. Avajaiset keräsivät runsaasti iloista väkeä.

 

   
© 2010 Mäntsälän Notariaatti Oy